Ugrás a tartalomhoz

„Ezüst gazdaság” kiállítás és vásár

A Rába–Duna–Vág Európai Területi Társulás (RDV ETT) szeretettel meghívja a településükön tevékenykedő cégeket, vállalkozásokat, mint kiállítókat, valamint egész közösségüket, családokat, mint látogatókat a határon átnyúló, „Ezüst gazdaság” kiállításra és vásárra, mely a világon másodikként (az első ilyen rendezvény 2017-ben Párizsban volt) a komáromi (HU) Monostori erődben kerül megrendezésre 2018. április 20-21-én. Várjuk továbbá helyi együttesek, folklór csoportok jelentkezését – mint fellépőket a kiállításon!

A rendezvényt az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program támogatja, így a rajta való részvétel a kiállítók és a látogatók számára is díjmentes – ennek köszönhetően nagy érdeklődésre, több ezer látogatóra számítanak a szervezők.

A kiállításon való megjelenésen túl a vállalkozásoknak lehetősége nyílik szerepelni a vásári katalógusban is, mely ugyancsak ingyenes reklámlehetőséget jelent a cégek számára. A kiállításon való részvételhez, valamint a kiadványban való megjelenéshez is regisztráció szükséges. A jelentkezési határidő: 2018. március 31.

S mi is ez a rendezvény? A kiállítás és vásár főként az 50 év felettiek igényeire alapoz: ez a korosztály hatalmas vásárlóerőt jelent ugyanis, hiszen gyerekeiket már felnevelték, hiteleik nagy részét kifizették, így most már saját vágyaik kielégítésére koncentrálhatnak. Ebből a korosztályból kerülnek ki leginkább az egészséges életmód követői; sokkal többet utaznak, kirándulnak, keresnek fel éttermeket. Nagyobb összeget költenek oktatásra, biztosításra, divattermékekre, luxus-kiegészítőkre, számítás-és biztonságtechnikára, wellness és szépségipari szolgáltatásokra, unokáik révén gyerekprogramokra és játékokra. Elérkezett az idő, hogy lakásaikat modernizálják, házat és nyaralót építsenek, új bútorokat és háztartási eszközöket vásároljanak, kertet alakítsanak ki – ebben tudnának számukra alternatívát jelenteni a településükön tevékenykedő vállalkozások, cégek, mint kiállítók.

A programsorozat (gyerekektől egészen a nyugdíjasokig) valamennyi korosztály számára tartalmas időtöltést kínál: mintegy 150, a legkülönfélébb területeken tevékenykedő kiállító (pl. egészséges és biotermékek, organikus élelmiszerek és italok, vitaminok, diétás élelmiszerek, gyógyfürdők, egészségügyi kirándulások, akadálymentes épületek, automatikus ajtók, navigációs rendszerek tájékozódási zavarokkal küzdők számára, az idősebb személyek szükségleteihez igazított járművek, segítséghívó riasztók, készenléti rendszerek, okos otthonok, divattermékek, valamint a betegek gondozása során használt technológiák) mutatja be termékeit, szolgáltatásait; egész napos színes kulturális, gasztronómiai és gyermekprogramok; előadások, konferenciák, torna- és divatbemutató kíséretében. Az erőd állandó kiállításai ez idő alatt ugyancsak díjmentesen látogathatóak.

Bővebb információ:

tel. 00421/905/335074, info@rdvegtc.eu, www.skhu-silver.eu

További cikkeink a témában