Ugrás a tartalomhoz

Európa Liga a V8-ban!

Óriáskivetítős meccsnézés és közös szurkolás a V8 Uszodában! Várnak mindenkit szeretettel a V8 Uszodába, először szeptember 19-én 21 órai kezdettel az Espanyol – Fradi összecsapáson!

„2019 őszétől újabb eseménnyel bővül a V8 Uszoda és Szabadidőközpont naptára, mellyel reményeink szerint örömet és közösségi élményt tudunk szerezni a sportrajongóknak és a magyar sport- és futballszurkolóknak” – ismertette a V8 újabb terveit Wildner Márton ügyvezető.
„Ki ne emlékezne arra az augusztus végi estére, amikor a Ferencvárosi Torna Club (Fradi) végig nagyon izgalmas, fordulatos mérkőzésen megverte 4–2-re az idegenbeli döntetlen után a litván Suduvát. Így a Fradi 15 év után, egyetlen magyar csapatként újra bejutott a labdarúgó Európa-liga csoportkörébe!”
Akkor született meg az elhatározás, hogy legyen lehetőség az élményszintű meccsnézésre és szurkolásra. Szeptember 19-től a V8 Uszoda tágas előterében óriáskivetítőn, jó minőségű hangosítással, kényelmes körülmények között, és legfőképpen együtt, közösségben lehet majd a meccseket végigizgulni és szurkolni a magyar csapat sikeréért.
„Ekkora méretű képernyőn Szentendrén csak a V8 Uszodában lehet majd követni a mérkőzéseket. Ami a meccsélményen felül a legizgalmasabb, hogy minden mérkőzésen a szurkolók között kisorsolunk egy-egy értékes és exkluzív ajándékcsomagot a Fradi felajánlásából. A nyertesek csomagja tartalmaz majd egy 2018-as Fradi Évkönyvet, egy, a teljes csapat által frissen dedikált eredeti Fradi-labdát, és ami a legjobb, egy családi (3 fő részére szóló) belépőt étel-ital fogyasztással a Telekom VIP-be a Fradi első hazai bajnoki meccsére 2020 elején.”
A sportélményt a V8 kávézója teszi majd teljessé igazi foci-büfé kínálattal, A rendezvény ingyenes és gyerekbarát.
„Nem akármilyen ősz elé néz a Ferencváros és nem akármilyen ősz elé néznek a szentendrei szurkolók. Várjuk tehát mindazokat, akik a Fradiért rajonganak és azokat is, akik az európai klubfutball elitmezőnyébe bejutott egyetlen magyar csapatáért szeretnének szurkolni. Várunk tehát mindenkit szeretettel a V8 Uszodába először szeptember 19-én 21 órai kezdettel az Espanyol – Fradi összecsapáson.” – zárta a beszámolót Wildner Márton.

A H csoport és a V8 óriáskivetítések menetrendje:
Szeptember 19.
21.00 Espanyol-FTC
Október 3.
18.55 FTC-Ludogorec
Október 24.
18.55 CSZKA Moszkva-FTC
November 7.
21.00 FTC-CSZKA Moszkva
November 28.
18.55 FTC-Espanyol
December 12.
21.00 Ludogorec-FTC

További cikkeink a témában