Ugrás a tartalomhoz

Érettségi 2019 városi köszöntővel

Elkezdődött az érettségi bizonyítványok átadása. Ahogy ez már hagyomány, a Szentendrén idén érettségizett diákoknak a bizonyítványokat ünnepélyes keretek között adják át. Verseghi-Nagy Miklós polgármesternek Gyürk Dorottya alpolgármester, Boda Anikó önkormányzati képviselő, Kóbor Edit protokollvezető és dr. Sergyánné Kis Bernadett bizottsági és köznevelési referens segített a bizonyítványok átadásában. A diákok ez alkalomból emléklapot, illetve a város kulturális és sportintézményeibe szóló belépőket és Szentendre logós pendrive-ot kapnak.

A kuponokat a Barlang programjaira, a Teátrum színházi előadásaira, koncertjeire, a V8 uszodában, a P’Art Mozi vetítéseire és a Ferenczy Múzeumi Centrum kiállításaira és programjaira válthatják be. Az ajándékok mellé koncertélménnyel is meglepi a város a diákjait.

Örömkoncertre hívom a frissen éretteket a Duna korzó színpadára most szombatra. A koncertszervezést közönségszavazás előzte meg, a fiatalok közül a Bohemian Betyars együttesre voksoltak a legtöbben, tehát június 22-én, szombaton 20 órától ők játszanak a sikeres vizsgák örömére!

További cikkeink a témában