Ugrás a tartalomhoz

Eladó a Dömörkapu 8. alatti ingatlan turisztikai célú hasznosításra

Pályázati felhívás Szentendre, Dömörkapu út 8. (0583/7 hrsz.) alatti,  3942 m2-es ingatlan értékesítésére. A pályázati kiírás célja az ingatlanon létrejövő turisztikai fejlesztés, turisztikai szolgáltatást lehetővé tevő beruházás. Ennek bemutatására Pályázónak a pályázattal együtt egy „Hasznosítási koncepciót” kell benyújtania, amelyben ismerteti az eddigi – hasonló tevékenységi körben folytatott – referenciáit, üzleti elképzelését, valamint az ingatlanon tervezett tevékenységét és az ehhez szükséges felújítást, valamint annak ütemezését. A pályázatokat a hivatal iktatójába 2023. október 25. 9 óra 00 percig (Városház tér 3. I. emelet) kell benyújtani.
Cím Terület Ingatlan-nyilvántartási megnevezése Övezeti besorolás Bruttó induló (licit) ár Pályázati biztosíték
Szentendre
0583/7 hrsz.
(Dömörkapu út 8.)
3942 m2 

 

fásított terület és gazdasági épület
(Védett terület, Duna-Ipoly Nemzeti Park, Natura 2000 védettség)
K-Re/1 64.720.000 Ft 

 

3.000.000 Ft

Az ingatlan pályázat útján vásárolható meg, hasznosítási koncepció benyújtásával.

A pályázatot a megadott határidőig a hivatal iktatójába kérjük zárt borítékban a pályázati részletek szerint megadott módon benyújtani. A pályázat érvényességének feltétele a pályázati biztosíték befizetése és a befizetés igazolásának becsatolása a pályázati ajánlat mellékleteként.

Minden szükséges információt a pályázati kiírás tartalmaz, amely a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Irodán vehető át és a cikk végén található „Pályázati felhívás…” szövegre kattintva tölthető le.
Tájékoztatás telefonon: 26/785-057

 

További cikkeink a témában