Ugrás a tartalomhoz

Csőtörés miatt vízhiány a Püspökmajorban december 15-én

A DMRV tájékoztatása szerint nagy átmérőjű ivóvíz-vezetékeken történt csőtörés miatt 2018. december 15-én, szombaton 8:00-16:00 óra között hibaelhárítás lesz. A Püspökmajorban a Kálvária út – Hamvas Béla utca – Radnóti Miklós utca és Radnóti Miklós sétány által határolt területen és a kapcsolódó keresztutcákban ez idő alatt átmenetileg nyomáscsökkenés, ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható! A hibaelhárítás idején a közintézmények elé kihelyezett lajtokkal biztosítják az ideiglenes vízellátást. 

A munkálatok miatt a Püspökmajor-lakótelep teljes területén szünetel a melegvíz szolgáltatás!  Előreláthatólag december 15-én, 16 óráig elvégzik a javításokat a DMRV munkatársai.

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízóra előtti főelzáró csapot) zárva tartani! Amennyiben a hibaelhárítást a megadott időpont előtt befejezzük, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítjuk! A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!

DMRV
DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

www.dmrvzrt.hu

További cikkeink a témában

Kiemelt kép a Választások 2024 című bejegyzéshez

Választások 2024

6 órától 19 óráig lehet szavazni abban a szavazókörben, amelynek névjegyzékében szerepel a választó.