Ugrás a tartalomhoz

Családi nap a 30 éves Iso-Thermo-nál

Hagyományaihoz híven a 30 éves Iso-Thermo idén ősszel is megrendezte a Családi Napot, melyen a magyarországi prémium kategóriás építőanyag gyártók képviselőivel és termékeivel ismerkedhettek meg a jelenlévők. A programokon több mint kétszáz szentendrei család vett részt.

A környékbeli családoknak szóló ingyenes rendezvényre most is a cég Kőzúzó utcai telephelyén került sor.

Minden évben vonzó programokkal, látványos és szórakoztató fellépő vendégekkel, valamint értékes tombola ajándékokkal törekednek megteremteni a családias légkört.

A kiállítók izgalmas és érdekes gyerekprogramokkal, játékos feladatokkal lepték meg a gyerekeket a standokon. A csöppségek most is kipróbálhatták az óriás csúszdát, az ugrálóvárat, a rendőrségi traffipax futást, de a kiállítói standoknál egy-egy játékos feladat megoldásával pecséteket is gyűjthettek, amiért plusz tombolaszelvényt kaptak. Amíg a gyerekek arcfestésen, hennafestésen vettek részt, addig a szülők is megismerkedhettek a jelen lévő gyártók legújabb termékeivel, kínálataival.

A színpadi műsort Zizi bohóc nyitotta meg interaktív, zenés és vicces műsorával. 

A bohóc műsora után a jelentős nemzetközi sikereket is elérő Piramis Sportegyesület tartott egy fél órás bemutatót fiatal növendékeinek közreműködésével.

Ezután a színvonalas és népszerű Welldance Sporttánc Egyesület táncosai léptek a színpadra, akik különböző korosztályokban és stílusokban képviseltették magukat. 

A korábbi évekből már jól ismert színpadi produkciók mellett idén egy különleges vendégelőadóval bővült a fellépők listája. Eme jeles évforduló alkalmából Schwartz Dávid előadóművészt kérték fel a rendezvény fináléjára.

A résztvevők belépéskor a sör/üdítő és virsli jegyen kívül tombolaszelvényt is kaptak ajándékba, így a szerencsésebbek értékes gyártói nyereményeket vehettek át a tombola sorsoláson. A tombola fődíja a rendezvény hagyományaihoz híven egy 50.000 forint értékű vásárlási utalvány volt, mely az Iso-Thermo Kft. Fürdőszoba Szalonjába váltható be egy éven belül. 

A jubileumi évforduló alkalmából a nyár során meghirdetett nyereményjáték fődíját is ezen a napon sorsolta ki Lendvay Péter ügyvezető igazgató. A szerencsés nyertes két éjszakát tölthet el párjával a mesés mezőtúri Hercegasszony Birtokon. 

A rendezvényen Szentendre város polgármestere, Verseghi-Nagy Miklós is részt vett, és elismerően nyilatkozott a cég példaértékű közösségi tevékenységéről.

A rendezvényről készült fotókat megtekinthetők az alábbi linken: https://iso-thermo.hu/esemeny/2019-as-csaladi-nap-kepes-beszamolo/

További cikkeink a témában