Ugrás a tartalomhoz

A Szentendre Táncegyüttes a Fölszállott a páva műsorában!

Elkezdődtek a Fölszállott a páva új évadának, a Döntők Döntőjének beharangozó adásai a Duna televízión. A Döntők Döntőjében az eddigi évadok legjobbjai mérik össze tudásukat. 2018. november 23-án a Szentendre Táncegyüttesnek drukkolhatunk, és az élő műsor alatt lehet sms-ben szavazni rájuk a 39-es kóddal az alapdíjas, +36-20/30/70-4422-999-es számon vagy a MédiaKlikk Plusz applikáción keresztül.

3️⃣hét múlva újra találkozhattok velünk a képernyőn?!Addig is egy kis ízelítő a mindennapjainkból?????❗️Tanuld meg-Éld át-Add tovább❗️Szavazataitokat nagyon várjuknovember 23.-án a Fölszállott a páva-Döntők Döntőjének élő adása alatt☎️.Persze ha úgy adódik és nem tudsz a televízió képernyői előtt lenni szavazni akkor is tudsz?erről további információkat osztunk meg!Addig is 3️⃣9️⃣-es kódunkat jegyezd fel?Videó: Papp Kornél

Uverejnil používateľ Szentendre Táncegyüttes Piatok 2. novembra 2018

A Szentendre Táncegyüttessel 2012-ben a Fölszállott a páva versenyében már a középdöntőig jutott. Az együttes csodálatos módon leképezi a Kárpát-medencét, hisz a társulatban a szentendrei fiatalokon kívül van székely, csángó, dél-vidéki, felvidéki, matyó, rábaközi, dél-alföldi, sárközi, somogyi, zalai származású táncos is. Ezt a sok színt pedig Kocsis Enikő és Fitos Dezső viszi vászonra. A mottójuk pedig: Tanuld meg – Éld át- Add tovább! És pontosan így is tesznek.

https://www.mediaklikk.hu/folszallott-a-pava18/neptancegyuttesek/crew/2018/10/23/szentendre-tancegyuttes/

További cikkeink a témában