Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Szentendrei Jam session estek című eseményhez

Szentendrei Jam session estek

Időpont: 2023. 08. 08. 18:00 - 2023. 08. 11. 22:00

Helyszín: Folt kávézó

Esemény linkje

Mentés a naptárba
🎶 Jazz Tábor Jam Session Estek 🎶
Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen este erejéig a Foltban, ahol a fiatal tehetségek hihetetlenül összehangolt örömzenéléssel varázsolják el a közönséget! Az esemény ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
🗓️ Időpont: Augusztus 8 és 11 között minden este!
🕖 Kezdés: 18:00
📍 Helyszín: Folt kávézó ( 2000 Szentendre, Kucsera Ferenc utca 11.)
Mi is az a Jam Session? Ez egy olyan zenei találkozó, ahol az improvizáció és a közös zenei alkotás kerül a középpontba. A fiatal jazz tehetségeink összegyűlnek, hogy együtt zenéljenek, és ezzel elkápráztassák a hallgatóságot. Bárki csatlakozhat hozzájuk, aki szeretne részese lenni ennek a varázslatos pillanatnak, legyen szó hallgatóról vagy zenészről.
Hozd el barátaidat és családodat, és merüljetek el egy este erejéig a zene művészetében! A színpadon garantáltan fergeteges hangulat vár benneteket, és a művészek által létrehozott zenei varázslat mindenkit magával ragad majd.
Ne maradj le erről a különleges estéről, ahol az örömzenélés összekapcsolja a tehetségeket és az érdeklődőket! Az esemény ingyenes, így nem kell aggódnod a jegyek beszerzése miatt. Csak gyere el, és élvezd a zenét és a jó társaságot!
Oszd meg az eseményt ismerőseiddel, hogy minél többen részesei lehessünk ennek a különleges zenei élménynek.
Várunk szeretettel!
A Szentendrei Jazz Tábor csapata 🙂