Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Szent Efrém Férfikar koncertje című eseményhez

Szent Efrém Férfikar koncertje

Időpont: 2023. 09. 08. 20:30 - 2023. 09. 08. 21:30

Helyszín: Szentendre Péter Pál Templom

Esemény linkje

Mentés a naptárba
A Szent Efrém Férfikar egy budapesti énekegyüttes, amely már több mint két évtizede aktív résztvevője a magyar és nemzetközi koncertéletnek. A nyolc fős acapella formáció stílusokon és korokon átívelő repertoárjának és lehengerlő élő koncertjeinek köszönhetően vált igazi közönségkedvenccé: akár popzenét, akár bizánci himnuszokat, akár klasszikus műveket énekelnek, előadásaik mindig maradandó élményt nyújtanak. A Magyar Örökség Díjas együttesnek eddig 16 lemeze jelent meg.
* * *
A Ferenczy Múzeumi Centrum összművészeti, szakrális fesztiválján szeptember második hétvégéjén kitárják kapuikat a szentendrei templomok a zenei, irodalmi, egyházművészeti és képzőművészeti programok előtt. A művészek és templomok városának felekezetei és kulturális intézményei tartalmas és felemelő eseményeket kínálnak a Szentendrei Nyitott Templomok Hétvégéjén. Az idei programsorozat üzenete: a KÖZÖSSÉG.
* * *
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.