Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a stílustérkép – divat, testkép, önismeret című eseményhez

stílustérkép – divat, testkép, önismeret

Időpont: 2023. 11. 12. 16:00 - 2023. 11. 12. 17:00

Helyszín: Ferenczy Múzeum

Esemény linkje

Mentés a naptárba
Csalár Bence immár harmadik, személyesebb hangvételű könyve a fenntartható divat egyik legfőbb pontjára fókuszál: az önismeretre, amely elengedhetetlen része minden változásnak. A szerző ebben a könyvben egy mélyebb utazásra invitál és arra biztat, hogy habár lehet egy adott keretrendszer vagy mások elvárásai szerint öltözködni, a nap végén úgyis csak az számít, mi hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.
Csalár Bence, divatújságíró és divatszakértő, „A fenntartható divat kézikönyve” és a “Színfalak mögött – A magyar divat” című könyvek szerzője, aki missziójának tekinti a lokális divatipari szereplők, alkotók láthatóvá tételét, valamint az ökotudatosság meghonosítását a divatiparban. A többszörös szakmai díjnyertes divatújságíró saját felületei mellett szinte az összes hazai divatlapban publikált már az elmúlt tíz évben, miközben a nemzetközi divathetek alakulását személyesen figyeli Milánóban vagy épp Londonban. A METU oktatója, a Werk Akadémia divatszakértő képzésének szakvezetője. Idén júniusban tartotta második TEDx előadását.
Helyszín: Ferenczy Múzeum, ISBN könyvesbolt
Moderátor: Ott Anna, Hadik Kávéház művészeti vezetője
Az est folyamán pezsgővel és Schwarzkopf ajándékcsomaggal várunk Benneteket!
* * *
Az esemény a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.