Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Sanzon est + DJ Spacecowboy című eseményhez

Sanzon est + DJ Spacecowboy

Időpont: 2023. 06. 17. 19:30 - 2023. 06. 17. 23:30

Helyszín: Folt kávézó

Esemény linkje

Mentés a naptárba
Sanzon est✨🌙
A Petőfi Musical Stúdió Bősze Sándorné Csilla vezetésével indult útjára 1995-ben. Azóta rengeteg jeles művész, rendező, SZFE hallgató és tehetséges fiatal tartozott közéjük. Sok -sok fellépést, nagyszabású produkciót és feledhetetlen élményt tudhatnak magukénak. Társulatuk sokat változott és formálódott az évek múlásával, mostani fiatal és lelkes csapatuk otthon mozog a musicalek világában, a közös alkotás és a színház iránti érdeklődés erős közösséggé kovácsolta őket. Műsorukban ezúttal elő zene kíséretében mutatkoznak be egy sokoldalú, hangulatos, énekes est keretei között, ahol az elhangzó dalok között mindenki megtalálhatja a számára kedves, ismerős hangzást, a felhőtlen szórakozást.
Néhány gyöngyszem -a sok közül- a múltból:
1996-ban a Mária Evangéliuma című musicalt mutatták be, majd a Páneurópai Fesztiválon a Valahol Európában című musicallel arattak nagy sikert.
2005-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon az Álarcosbál c. musicallel léptek fel (Szabó Magda regénye alapján készült), 2018-ban egyik saját darabjukat mutatták be, a Vigyázat Érzelmek! -t, tavaly pedig a növendékek által összeállított zenés-verses műsorral nyűgözték le a közönséget, az Emlékezz rám!-mal.
21 órától pedig DJ Spacecowboy felrobbantja a táncparkettet, ahogy ezt megszokhattátok.💥♥️💃🕺