Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a RAMBO MARATON című eseményhez

RAMBO MARATON

Időpont: 2023. 05. 31. 18:00 - 2023. 06. 02. 20:00

Helyszín: P’Art Mozi

Esemény linkje

Mentés a naptárba

A Pannónia Entertainment gondozásában digitálisan felújítva kerül újra a nagyvászonra a Rambo-sorozat első három része.
Nálunk három egymás utáni napon kerül műsorra Sylvester Stallone klasszikusa, ne hagyjátok ki a RAMBO MARATONT!
🎥Előzetes
https://youtu.be/WPiZmQPzAT4

május 31. 18:00
Rambo – digitálisan felújítva
feliratos amerikai akciófilm, 93 perc, 1982 (16)
Egy Rambo nevű vietnámi veterán egy amerikai kisvárosba érkezik. Rendhagyó öltözete miatt pedig szinte azonnal felhívja magára a helyi serif figyelmét. A rend túlbuzgó őre szeretné megelőzni a bajt, így minden különösebb ok nélkül távozásra szólítja fel az idegent. Rambo azonban nem szereti, ha mások mondják meg, mit csináljon, s amikor a rendőr kitessékeli őt a város határán túl, azonnal visszafordul. Letartóztatják, megmotozzák és fogdába zárják. A rácsok látványa, az erőszak, az őrök durvasága kínzó emlékeket ébreszt a veteránban, mert a háború alatt megtapasztalhatta, hogy mit jelent fogságba esni. Rambo a fogva tartóira támad és megszökik. A Vietnámban tanult gerilla-hadviselés szabályai szerint pedig azonnal a közeli erdőség felé veszi az irányt.

 

június 1. 18:00
Rambo 2. – digitálisan felújítva
feliratos amerikai akciófilm, 96 perc, 1985 (16)
Egykori főnöke azzal keresi fel a börtönbüntetését töltő Rambót (Sylvester Stallone), hogy utazzon Kambodzsába és derítse ki, vannak-e ott amerikai foglyok. Rambo vállalja a veszélyes feladatot.

június 2. 18.00
Rambo 3. – digitálisan felújítva
feliratos amerikai akciófilm, 97 perc, 1988 (16)
Trautman ezredes az afganisztáni háborúban az oroszok elleni tevékenysége miatt fogságba esik. Rambo kapja azt a veszélyes és minden eddiginél lehetetlenebbnek tűnő feladatot, hogy a front mögé kerülve, az oroszok által uralt területen felkutassa és kiszabadítsa a foglyul ejtett ezredest. A mindenre elszánt Rambo, az orosz területekre érkezve megtudja, hogy az ezredest egy megerősített erődben tartják. Ez a létesítmény első ránézésre bevehetetlennek tűnik: mindenhol állig felfegyverzett őrök figyelik a környéket és magát az erődítményt is. Rambónak, az őrök éberségét kijátszva sikerül bejutni. Az azonban, hogy ki is kerül-e ebből a pokolból, erősen kétséges.