Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Őrzők napja és Európai Autómentes Nap című eseményhez

Őrzők napja és Európai Autómentes Nap

Időpont: 2023. 09. 22. 09:00 - 2023. 09. 22. 12:00

Helyszín: Dunakorzó

Esemény linkje

Mentés a naptárba
A tavalyi nagy sikerű rendezvény után, 2023. szeptember 22-én 9:00 és 12:00 óra között a Szentendrei Kulturális Központ szervezésében újra megrendezésre kerül az Őrzők napja a Dunakorzón, ahol az egyenruhás egységek, civil szervezetek tartanak bemutatókat óvodás, iskolás csoportoknak, családoknak.
Az Őrzők napján a helyi egyenruhás és civil szervezetek betekintést engednek a működésükbe, a naponta használatos eszközeiket a gyerekek kipróbálhatják.
Jelen lesz a Magyar Honvédség Szentendrei Helyőrségtámogató Parancsnoksága, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia, Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Pest-Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, az Egészséges Városért Közalapítvány, az Első „Motorvéd” Polgárőr Egyesület, a Rendőrség és a Szentendrei Rendészeti Igazgatóság.
Részletes program hamarosan!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az eseményen hang, kép és videófelvétel készül! A rendezvény látogatója a részvételével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja képmásának rögzítéséhez és a képmása esetleges nyilvánosságra hozásához.