Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a #olvass könyvklub Ott Annával című eseményhez

#olvass könyvklub Ott Annával

Időpont: 2023. 06. 24. 17:00 - 2023. 06. 24. 18:00

Helyszín: Ferenczy Múzeum

Esemény linkje

Mentés a naptárba
#olvass könyvklub Ott Annával | vendég: Závada Péter | Ben Lerner -Az iskola Topekában
A Ferenczy Múzeumi Centrum KORtársalgó irodalmi sorozatának háziasszonya, Ott Anna idén tavasszal új sorozatot indít a Ferenczy Múzeumban. A főszereplők természetesen most is a könyvek, egy-egy választott regényről beszélget meghívott vendégeivel: áprilisban Finy Petrával, májusban Krusovszky Dénessel, júniusban pedig Závada Péterrel.
Június 24-én, szombaton 17:00 órakor beszélgetés Závada Péter költő, drámaíróval Ben Lerner Az iskola Topekában című regényéről. A regényt Pulitzer-díjra jelölték és 2019-ben bekerült a New York Times az év tíz legjobb könyve közé. #olvass!
„Legalább húsz éve a könyvek a leghűségesebb társaim és egyre inkább biztos vagyok benne, hogy az olvasásnál csak egy csodásabb időtöltés létezik, ha másokkal megbeszélhetjük az olvasmányélményeinket. Ezért szervezem a könyvklubokat, hogy egy közös könyv összekapcsoljon és közösséggé formáljon minket úgy, hogy közben mindannyian gyarapodunk. A Ferenczy Múzeumban tartandó #olvass könyvklubok különlegessége, hogy számomra fontos kortárs írókat hívtam meg, hogy az ő kedvenc könyveiket olvassuk együtt. Gyertek és beszélgessünk együtt a könyvekről!” – Ott Anna.
A belépés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu.
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja