Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a # Olvass könyvklub Ott Annával című eseményhez

# Olvass könyvklub Ott Annával

Időpont: 2023. 10. 08. 17:00 - 2023. 10. 08. 18:00

Helyszín: Ferenczy Múzeum

Esemény linkje

Mentés a naptárba
# Olvass könyvklub Ott Annával | vendég: Szabó T. Anna | Irene Solá: Énekelek, s táncot jár a hegy
A Ferenczy Múzeumi Centrum KORtársalgó irodalmi sorozatának háziasszonya, Ott Anna ősszel újraindítja könyvklubját a Ferenczy Múzeumban. A főszereplők természetesen most is a könyvek, egy-egy választott regényről beszélget meghívott vendégeivel.
Október 8-án, vasárnap 17:00 órakor Szabó T. Anna költővel Irene Solá Énekelek, s táncot jár a hegy című kötetéről beszélget majd. A fiatal katalán irodalom legfontosabb szerzője gyönyörű, de nagyon zárt világot mutat be első magyarul megjelenő regényében: a Pireneusok világát, ahol az emberek elszórt hegyi tanyákon élnek, és nemcsak a távolság, de a saját feloldhatatlan magányuk is elválasztja őket egymástól. #olvass!
„Legalább húsz éve a könyvek a leghűségesebb társaim és egyre inkább biztos vagyok benne, hogy az olvasásnál csak egy csodásabb időtöltés létezik, ha másokkal megbeszélhetjük az olvasmányélményeinket. Ezért szervezem a könyvklubokat, hogy egy közös könyv összekapcsoljon és közösséggé formáljon minket úgy, hogy közben mindannyian gyarapodunk. A Ferenczy Múzeumban tartandó #olvass könyvklubok különlegessége, hogy számomra fontos kortárs írókat hívtam meg, hogy az ő kedvenc könyveiket olvassuk együtt. Gyertek és beszélgessünk együtt a könyvekről!” – Ott Anna.
Az esemény regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu.
Programjegy: 1000 Ft / fő.
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.