Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Ökumenikus vetítéssorozat című eseményhez

Ökumenikus vetítéssorozat

Időpont: 2023. 09. 12. 18:00 - 2023. 09. 12. 19:30

Helyszín: P’Art Mozi

Esemény linkje

Mentés a naptárba

Az ÖKUMENIKUS vetítéssorozat keretében szeptemberben a Roving woman c. amerikai-lengyel drámát vetítjük. A film után beszélgetés várja az érdeklődőket, a házigazda Tanner Gábor filmesztéta.
🎫Jegyvásárlás
https://partmozi.hu/jegyrendeles/542
Az ÖKUMENIKUS vetítéssorozatról:
Egykor a mozgóképet arra használták, hogy elképzelhetetlenül messzi tájakról hozzon átélhető hírt. Most használjuk a filmklubot arra, hogy megtaláljuk a szétforgácsolódott világban az egységet! Széthullott valós és lelki tájak másfélórás filmes struktúrában. Keressünk azonos pontokat a sokféleségben!
ROVING WOMAN
feliratos amerikai-lengyel dráma, 96 perc, 2022 (16)
2022, Los Angeles. Sarát kirúgja otthonról vőlegénye, „Hollywood majdnem híres üdvöskéje”. A feldúlt nő egy lopott autóval vág neki a világnak, hogy ne csak új otthonra, de önmagára is rátaláljon. Egyedül, pénz nélkül rója az utakat, miközben különös idegenekkel találkozik, akik hozzá hasonlóan keresik a helyüket a világban. Miközben céltalanul, de felszabadultan bolyong, a kocsiban talált tárgyak egyre jobban felkeltik az érdeklődését a lopott autó tulajdonosa iránt, ezért végül úgy dönt, megkeresi őt. A road movie-t Connie Converse amerikai énekesnő titokzatos eltűnése ihlette.
🎥Előzetes
https://www.youtube.com/watch?v=6rWQNo9XCFo