Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a ÖKUMENIKUS VETÍTÉSSOROZAT – Mások gyerekei című eseményhez

ÖKUMENIKUS VETÍTÉSSOROZAT – Mások gyerekei

Időpont: 2023. 05. 09. 18:00 - 2023. 05. 09. 21:00

Helyszín: P’Art Mozi

Esemény linkje

Mentés a naptárba

Az ÖKUMENIKUS vetítéssorozat keretében májusban a Mások gyerekei c. francia drámát vetítjük. A film után beszélgetés várja az érdeklődőket, a házigazda Tanner Gábor filmesztéta.

🎫Jegyvásárlás
https://partmozi.hu/eloadas/145106

Az ÖKUMENIKUS vetítéssorozatról:
Egykor a mozgóképet arra használták, hogy elképzelhetetlenül messzi tájakról hozzon átélhető hírt. Most használjuk a filmklubot arra, hogy megtaláljuk a szétforgácsolódott világban az egységet! Széthullott valós és lelki tájak másfélórás filmes struktúrában. Keressünk azonos pontokat a sokféleségben!

MÁSOK GYEREKEI
feliratos francia filmdráma, 103 perc, 2022 (16)
Rachel (Virginie Efira) szenvedéllyel teli életet él: tanárnőként imádja a munkáját, gitárórákra jár, gyakran találkozik a barátaival és egyre közelebb kerül az új szerelméhez, Alihoz (Roschdy Zem). A férfinak a korábbi kapcsolatából már van egy négyéves kislánya, akit Ali egy idő után be is mutat a nőnek. A kezdeti nehézségek ellenére Rachel és a kislány közel kerülnek egymáshoz, igazi kapcsolódás alakul ki közöttük, de folyamatosan kísérti hármójukat a kérdés, hogy igazi családdá tudnak-e válni. Ráadásul Rachel lassan negyvenéves lesz, és él benne a vágy, hogy ő maga is gyereket szüljön. Vajon érdemes ezért mindent feláldoznia, amit eddig felépített, vagy élhet enélkül is teljes életet?
🎥Előzetes
https://youtu.be/ICeNWv0WkCA