Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Nyisd ki a szemed vetítéssorozat-Barbie című eseményhez

Nyisd ki a szemed vetítéssorozat-Barbie

Időpont: 2023. 09. 15. 18:00 - 2023. 09. 15. 19:30

Helyszín: P’Art Mozi

Esemény linkje

Mentés a naptárba
A NYISD KI A SZEMED vetítéssorozat keretében szeptemberben a Barbie c. emirátusokbeli-amerikai dráma-vígjátékot vetítjük. A film után beszélgetés várja az érdeklődőket, a házigazda Szarka Judit filmesztéta és Schramkó Péter magántanár.
A NYISD KI A SZEMED vetítéssorozatról:
A sorozatban olyan kortárs filmekkel ismerkedünk, amelyek a személy önismeretének és ebből adódó felelősségének kérdéseit vizsgálják a fanatizmus és gyűlöletcselekmények, a kulturális és vallási sokféleség társadalmi és spirituális problémáival való együttélés területén. Vagyis a mi kérdéseinket. Találkozásaink során kultúráink, történelmünk, a hit és vallás összefüggéseinek tükrében keressük a nyitott kérdéseket és a nyitott válaszokat. Eszközünk a derűs szellemi munka és kritikai gondolkodás. Célunk az öröm, amelyet a lélek szabadsága táplál.
BARBIE
szinkronizált emirátusokbeli-amerikai vígjáték, dráma, 94 perc, 2023 (12)
Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.
De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.
🎥Előzetes
https://youtu.be/S7qsTilxELA?si=iIw7pv2fvFrBHMsh