Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Múzsák éjszakája című eseményhez

Múzsák éjszakája

Időpont: 2023. 11. 11. 19:00 - 2023. 11. 11. 21:00

Helyszín: Barlang (Dunaparti Művelődési Ház)

Esemény linkje

Mentés a naptárba
Karády Katalin, Edith Piaf, Cserháti Zsuzsa, Celine Dion, Barbra Streisand, Whitney Houston, Frida Kahlo, Jennifer Holiday, Audrey Hephburn. Néhány név, a valaha volt legnagyobb énekesnők közül, akiknek ikonikus dalait hallhatja a mélyen tisztelt nagyérdemű; zongora és énekhang meghitt duettjére hangszerelve.
Divo 2008-ban ismertté a nagyérdemű számára, akkor még egy másik néven, az Esti Shodwder tehetségkutatójában. Ezutána the Voice finalistái között is szép eredményekkel zárt 2012-ben, Malek Andrea mentoráltjaként.
Az énekes idei lemezének kiadása mellett, mára önazonosan és kiteljesedve, visszahozza ezt a tíz évvel ezelőtt nagy sikernek örvendő koncertet, mellyel az ország számos pontján fellépnek Dakos Lilla zongoraművésszel.
Az új évad Szentendrén debütál és indul útjára, hazai közönség előtt, egy igazán idilli helyen, ami eleve megadja majd az atmoszférát egy ilyen romantikus estéhez. Az örök klasszikusok között hallható lesz jó pár nagymúltú musical betétdala, köztük a Nyomorultak, Porgy & Bess, Dreamgirls és számos filmzene; Álom luxuskivitelben, Moulin Rouge, Ilyenek voltunk –
Az este sztárvendégei: Ivancsics Ilona Színművésznő
Louanda Bird Abreu Énekes-Színésznő
Somlai Fanni Énekesnő
Belépőjegy: 5600 Ft.-
Kapunyitás: 18:30
Kezdés: 19:00 óra