Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Művészetpedagógiai Szabadegyetem a GYIK Műhelyben című eseményhez

Művészetpedagógiai Szabadegyetem a GYIK Műhelyben

Időpont: 2023. 07. 17. 10:00 - 2023. 07. 22. 18:00

Helyszín: GYIK Műhely Szentendre

Esemény linkje

Mentés a naptárba
Nyári művészetpedagógiai szabadegyetemet szervez a GYIK Műhely!
Várunk szerettel a Szentendrei GYIK Műhelybe egy hétre, ha érdekel a művészetpedagógia, szimpatikus számodra a GYIK Műhely szellemisége és van tapasztalatod valamilyen művészeti ágban, legyen az a képző-, ipar-, előadóművészet vagy az építészet, pedagógiai, pszichológiai területén.
A résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni és megosztani korábbi művészeti és pedagógiai tapasztalataikat, megismerni egymás munkásságát, közösen feldolgozni a felmerülő témákat, kipróbálni technikákat és gyakorlatokat. A közös munka megalapozásaként megismerkedhetnek a GYIK Műhely pedagógiai módszereivel, visszatekintve egészen a műhely kezdeteihez, illetve meghívott vendégek előadásaira is számíthatnak. Zárásként pedig a hét végére egy nyitott művészeti foglalkozásra készülünk fel közösen.
Összességében a hét programja a résztvevők által alakítható, célunk egy aktív, szakmai közeg megteremtése, ahol lehetőséget adunk a közös gondolkodásra, ötletek megosztására és fejlődésre.
MIKOR? 2023. július 17-től 22-ig, minden nap 10 és 18 óra között
HOL? GYIK Műhely Szentendre (2000 Bogdányi út 10., Anna Margit-Ámos Imre Emlékmúzeum 1. emelete)
A jelentkezéshez kérjük küldjetek nekünk a gyikmuhely.ferenczy@gmail.com címre egy rövid bemutatkozót és bármilyen olyan anyagot, ami bemutat titeket, munkásságotokat, érdeklődési körötöket.
Jelentkezési határidő: 2023 július 1.
A részvétel díja az egész hétre 15.000Ft/fő. Emellett lehetőség van ebéd menü rendelésére is, további 9.500Ft/fő áron 5 napra.
Kérjük mindenképp jelezd a jelentkezésed során, hogy kérnél-e étkezést, és ha igen, van-e valamilyen speciális igényed, allergiád.
Ha kérdésed lenne, keress minket bátran a gyikmuhely.ferenczy@gmail.com címen keresztül.
Várunk!
A Szentendrei GYIK Műhely csapata