Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Mörk | Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál című eseményhez

Mörk | Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

Időpont: 2023. 08. 27. 20:30 - 2023. 08. 27. 22:00

Helyszín: Borkorzó (Dunakorzó), nagyszínpad

Esemény linkje

Mentés a naptárba
A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, mely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stílus elemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.
A ma már Fonogram és Artisjus díjas zenekar először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott helyszínen adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a budapesti undergroundban, így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart. A Mörk sorban végigjárta a legnagyobb magyar klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub, Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye.
Az itthoni lehetőségek mellett szerte a világban, számos nemzetközi fesztiválokon is bemutatkozhattak már: a hamburgi Elb Jazz Fesztivál nagyszínpadán, a Leverkusener Jazztage nagyszínpadán, a groningeni Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken, a Budapest Showcase Hub-on vagy a poznani Spring Break-en is.
Tagok:
Mark Zentai – ének
Jason Balint Szeifert – baszus gitár, gitár
Daniel Ferenc Szabo – dobok
Ocsovay Damján – billentyűk
Helyszín: Dunakorzó nagyszínpad
A részvétel ingyenes!
Az eseményen hang, kép és videófelvétel készül! A rendezvény látogatója a részvételével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja képmásának rögzítéséhez és a képmása esetleges nyilvánosságra hozásához.