Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Mező Misi „Békét teremtő magány” című előadása című eseményhez

Mező Misi „Békét teremtő magány” című előadása

Időpont: 2023. 09. 10. 15:00 - 2023. 09. 10. 17:00

Helyszín: MANK

Esemény linkje

Mentés a naptárba

Mező Misi: Mesélő előadása a MANK „Békét teremtő magány” című kiállításában

A legtöbben a Magna Cum Laude zenekar énekeseként ismerik Mező Misit, aki most arra hív, hogy csendesebb, meghittebb hangulatokat is megtapasztaljunk együtt, a Mesélő előadás keretében vele. Ne tévesszen meg senkit a cím, igaz történeteket hallhatunk, és nem csak történeteket, de a hozzájuk kapcsolódó, őt inspiráló dalokat is megismerhetjük az előadás során, amit egyszál akusztikus gitárral kísér. Hangulatos, bensőséges, kicsit – a tőle megszokottnál – csendesebb pillanatokra, egy kis megállásra, kikapcsolásra számíthatunk, kiszakadásra a hétköznapokból.
* * *
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alkotomuveszet@petofiugynokseg.hu címen lehetséges.
* * *
A program a MANK Galéria Békét teremtő magány című kiállításához kapcsolódik. A kiállítás megtekinthető a Szentendrei Nyitott Templomok Hétvégéje idején péntek 09:00-17:00, szombat és vasárnap 10:00-17:00 óra között.
* * *
Szentendre összművészeti, szakrális fesztiválján – amely a Ferenczy Múzeumi Centrum összefogásában valósul meg – szeptember második hétvégéjén ismét kitárják kapuikat a város templomai a zenei, irodalmi, egyházművészeti és képzőművészeti programok előtt. A művészek és templomok városának felekezetei és kulturális intézményei tartalmas és felemelő eseményeket kínálnak a Szentendrei Nyitott Templomok Hétvégéjén. Az idei programsorozat üzenete: a KÖZÖSSÉG.
* * *
* * *
A Petőfi Kulturális Ügynökség és a Ferenczy Múzeumi Centrum eseményén kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Petőfi Kulturális Ügynökség és Ferenczy Múzeumi Centrum a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.