Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a LÉLEKMOZI VETÍTÉSSOROZAT – Egy röpke románc naplója című eseményhez

LÉLEKMOZI VETÍTÉSSOROZAT – Egy röpke románc naplója

Időpont: 2023. 04. 24. 18:00 - 2023. 04. 24. 21:00

Helyszín: P’Art Mozi

Esemény linkje

Mentés a naptárba

A LÉLEKMOZI vetítéssorozat keretében áprilisban az Egy röpke románc naplója c. francia filmet vetítjük. A film után beszélgetés várja az érdeklődőket, a házigazda Tanner Gábor filmesztéta.

🎫Jegyvásárlás
https://partmozi.hu/eloadas/145078

A LÉLEKMOZI vetítéssorozatról:
Pszichológia nélkül a filmkultúra a matematika nyelvén lenne megírva. A megjelenített elbeszélés arkhimédészi pontja a szereplők közötti kapcsolatrendszer. A kritikusokkal szemben elemezzünk mielőtt ítélkezünk! Ne csak a benyomásainkra építsük a kulturális élményünket, adjunk lehetőséget, hogy dolgozni kezdjenek bennünk a filmek!
EGY RÖPKE ROMÁNC NAPLÓJA
feliratos francia vígjáték, dráma, 100 perc, 2022 (16)
A laza és független egyedülálló anya, Charlotte és a szorongó, nős Simon szenvedélyes viszonyba kezdenek. Már a kezdet kezdetén megállapodnak abban, hogy kapcsolatuk pusztán a testiségről szólhat majd. Egyetértenek abban, hogy nincs közös jövőjük, mégis egyre jobban kezdenek kötődni egymáshoz.

Az Egy röpke románc naplója Párizsban játszódó, hamisítatlanul francia hangulatú vígjáték-dráma sok könnyel és nevetéssel, melyben örömteli pillanatok váltakoznak a fájdalommal, de az összetört szívek, a fájdalom és a melankólia mellett mindig megjelenik a humor, az életigenlés és az optimizmus is.
🎥Előzetes https://youtu.be/-6pgPuQjPd0