Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Kreatív gyerekprogram a MANK-kal című eseményhez

Kreatív gyerekprogram a MANK-kal

Időpont: 2023. 09. 08. 16:30 - 2023. 09. 08. 18:00

Helyszín: Preobrazsenszka templom

Esemény linkje

Mentés a naptárba
Ablakdísz készítése madár motívummal bútorfestési technikával, hajkoszorú fonása rafiából, színes virágokkal díszítve vagy karkötő készítése fonó koronggal, meserét készítése népművészeti motívumokkal. A helyszínen változatos programokkal várják az érdeklődőket, hogy minden korosztály találjon kedvére valót. A hagyományos kézműves technikákkal készíthető apróbb tárgyak alkotása mellett mintaKINCStár (népművészeti motívumos) játékokkal is várják a résztvevőket.
A foglalkozást vezetik: Sevella Zsuzsanna, mintaKINCStár programgazda és az M-ART tagjai. A program a Magyar Kultúráért Alapítvány támogatásával és a Nomád Nemzedék Kft. szervezésében valósul meg.
* * *
Szentendre összművészeti, szakrális fesztiválján – amely a Ferenczy Múzeumi Centrum összefogásában valósul meg – szeptember második hétvégéjén ismét kitárják kapuikat a város templomai a zenei, irodalmi, egyházművészeti és képzőművészeti programok előtt. A művészek és templomok városának felekezetei és kulturális intézményei tartalmas és felemelő eseményeket kínálnak a Szentendrei Nyitott Templomok Hétvégéjén. Az idei programsorozat üzenete: a KÖZÖSSÉG.
* * *
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
A Petőfi Kulturális Ügynökség és a Ferenczy Múzeumi Centrum eseményén kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Petőfi Kulturális Ügynökség és Ferenczy Múzeumi Centrum a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.