Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a KONTRASZTOK ÉS STRUKTÚRÁK című eseményhez

KONTRASZTOK ÉS STRUKTÚRÁK

Időpont: 2023. 09. 08. 18:00 - 2023. 09. 08. 19:30

Helyszín: Newsee store

Esemény linkje

Mentés a naptárba

KONTRASZTOK ÉS STRUKTÚRÁK: Fekete-fehér épületkompozíciók – ZSARNOWSZKY CSABA KIÁLLÍTÁSA

Szeptemberi kiállítónk Zsarnowszky Csaba fotográfus. Szeretettel invitálunk titeket KONTRASZTOK ÉS STRUKTÚRÁK: Fekete-fehér épületkompozíciók c. kiállításának megnyitójára.
Az Építészet Egyedi Nyelvezete:
Ezt a projekteket 2023 januárjától kezdtem el, és a helyszínek széles skáláján dolgoztam: Budapest, Bécs és Valencia modern épületei állnak a fókuszban. A fekete-fehér paletta segítségével egy olyan világot mutatok be, ahol a kontrasztok erőteljesen kiemelik az épületek formáit és textúráit. Az ablakok szimmetriája, az ívelt vonalak és a merész struktúrák mind összeolvadnak, hogy egyedi és izgalmas látványt teremtsenek.
A Pillanatok Művészete:
Ebben a bemutatóban arra összpontosítok, hogy elkapjam az épületek által sugárzott pillanatokat és érzelmeket. Az árnyékok játéka, a fények táncolása és a struktúrák dinamikája mind-mind olyan mozzanatok, amelyekben a modern építészet lüktetése és energiája tükröződik. Mindezt olyan módon próbálom megosztani veled, mintha te is ott lennél, és együtt sétálnál a városok utcáin.
Köszönöm, hogy velem tartasz:
Tehát, ha te is kíváncsi vagy arra, hogy milyen történeteket mesélhetnek el a modern építészeti remekművek a fekete-fehér paletta segítségével, akkor csatlakozz hozzám ezen a lenyűgöző vizuális utazáson. Hagyd magad elmerülni a „Kontrasztok és Strukturák: Fekete-fehér Épületkompozíciók” világában, és fedezd fel a modern városok egyedülálló szépségét és karakterét!
A kiállítás egy hónapig látogatható és megtekinthető a Newsee.Store-ban!