Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a KÉPzeletfejlesztő akvarelliskola című eseményhez

KÉPzeletfejlesztő akvarelliskola

Időpont: 2022. 10. 15. 15:00 - 2022. 10. 15. 17:00

Helyszín: RegenTag Műhelygaléria és Kávézó

Esemény linkje

Mentés a naptárba

Ezen a workshopon megosztom veletek a 20 év alatt összegyűjtött tudásomat, amit az akvarellfestés során szereztem.

A technikám személyes-szeszélyes-mókás és minden esetben izgalmas. Elsősorban a betűírás általam kifejlesztett, alkalmazott grafikai verzióit próbálgatjuk- ennek során el lehet sajátítani a „folyékony-akvarellfestékkel” festés technikáját, feltárjuk az izgalmas lehetőségeket, amit az anyag és a téma, elénk tár. Csinálunk képeslapokat, egyedi névtáblát, szülinapi köszöntőt.

A képalkotás, festés, pacsálás izgalmas és mégis relaxáló lehetőség a szana-szerte kóborló gondolatok összeterelésére. Én imádom csinálni! Mivel öntörvényű nőcske vagyok, magam alkottam egy módszert magamnak Ecoline és kínai tus használatával. Ezt a spéci technikát most megosztom veletek, 6 és 99 éves kor között bárkit szívesen látunk. Gyertek, ismerkedjetek meg az Ecoline ragyogó színeivel, hagyjátok, hogy elvarázsoljon ez a folyékony akvarellfesték! Minden eszközt adunk!

A foglalkozást Bojtor Verabella festőművész tartja.
Díjak: egy alkalom: 12.000 Ft / fő. A foglalkozásra előzetes regisztráció szükséges (legalább 2 nappal a foglalkozás előtt) ezen a linken: https://www.regentag.hu/hu/eventdate/634