Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a KARÁCSONYI DOBOZKÉSZÍTŐ WORKSHOP 2.0 című eseményhez

KARÁCSONYI DOBOZKÉSZÍTŐ WORKSHOP 2.0

Időpont: 2022. 12. 04. 14:00 - 2022. 12. 04. 17:00

Helyszín: Newsee store

Esemény linkje

Mentés a naptárba

Az előző dobozkészítés teltházas volt és kérésetekre hogy legyen még egy alkalom karácsony előtt Törőcsik Kati eljön hozzánk még egyszer, hogy aki lemaradt annak is lehetősége legyen ilyen nagyszerű ajándékot csinálni.
Egy masszív dobozt készítünk kartonból, papírmasé technikával. A doboz alsó részén kihúzható fiókja lesz, felül pedig két rekeszre osztjuk belső terét. Használható lesz elsősorban ékszerek vagy apró kincsek tárolására. A munka elején közösen megépítjük a doboz szerkezetét, a falakat kicsit túlnyúló talpakra illesztjük.
A karton vázhoz 3 mm-es kartonlemezt, az összeállításához papírragasztókat és ecsetet használunk. A külső és belső felületeket bevonjuk rétegzett papírlapokkal, ehhez szelektíven gyűjtött papírokat, régi újságok darabjait használunk fel.
A munka második részében megtervezzük és elkészítjük a doboz külső bevonatait és díszítését.
A készítendő doboz méretei: 20×13 cm-es téglalap, speciális nyolcszög alakú talpakra épített, 12 cm magassággal.

A program során egy darab fiókos, rekeszes doboz lesz elkészíthető.
A munkához minden anyagot és eszközt biztosítunk. Papírokból és a díszítéshez használható tárgyakból is lesz választék a műhelyben, de a résztvevőknek ajánljuk,
hogy nyugodtan hozzanak saját, apró tárgyakat a dobozuk tetejének díszítéséhez, mert így még személyesebbé tehetőek ezek az alkotások.
Jelentkezni az alábbi elérhetőségen lehet: newsee.store@gmail.com

Részvételi díj: 6.000 Ft/fő.