Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Illúzió Mesterei – Szentendre című eseményhez

Illúzió Mesterei – Szentendre

Időpont: 2023. 09. 30. 15:00 - 2023. 09. 30. 19:00

Helyszín: Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár

Esemény linkje

Mentés a naptárba

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy az Önök városának közönségét is elvarázsolják! Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Itt nincsenek kameratrükkök: a hihetetlen illúziók a nézők előtt, sőt, azok bevonásával történnek.

A műsorban fellép a nagyszínpadi illúziók mestere Zee Zeus, Kristály Márton vízgömbművész, Las Vegas bűvész bajnoka Párkányi Kolos és a fesztivál díjnyertes kézügyességi bűvész tehetség Bognár Krisztián.

Ne maradjon le erről a felejthetetlen élményről, vegye meg a jegyét még ma!

Dupla előadás: 2023. szeptember 30. (szombat) 15:00 és 19:00

Az előadás időtartama kb. 2×50 perc, 1 szünet.
Az előadást 8 éves kortól ajánljuk.

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható. A dátum- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az előadás időtartama kb. 2×50 perc, 1 szünet.
Az előadást 8 éves kortól ajánljuk.

Az előadás az időpontjában hatályban lévő önkormányzati- és kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható. Az időpont- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.