Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Esküvői nyílt napok a Skanzenben című eseményhez

Esküvői nyílt napok a Skanzenben

Időpont: 2023. 10. 28. 09:00 - 2023. 10. 29. 17:00

Helyszín: Szabadtéri Néprajzi Múzeum

Esemény linkje

Mentés a naptárba
2023. október 28-án és 29-én ESKÜVŐI NYÍLT HÉTVÉGÉT szervezünk, melynek során lehetőség nyílik a Skanzen esküvői helyszíneinek bejárására, és minden lényeges tudnivaló megszerzésére egy nálunk tartott esküvő részleteivel kapcsolatban.
Esküvőt terveztek jövőre?
Ha a nagy Őt már megtaláltátok, de a Nagy naphoz még keresitek a tökéletes helyszínt, akkor gyertek el hozzánk, ismerjétek meg a Skanzen romantikus hangulatát, varázslatos világát!
2023. október 28-án és 29-én, 9:00 és 17:00 óra között ESKÜVŐI NYÍLT HÉTVÉGÉT szervezünk, melynek során lehetőségetek nyílik rá, hogy bejárjátok a Skanzen esküvői helyszíneit, és mindent megtudjatok egy nálunk tartott esküvő részleteiről.
A programra a belépés díjtalan, de minden esetben regisztrációhoz kötött!
A nyílt hétvége mindkét napján 10 és 15 óra között 30 percenként indítunk vezetett helyszínbejárásokat. Rendezvényszervező kolléganőink készséggel állnak rendelkezésetekre, hogy megmutassák az esküvői díszbe öltöztetett vacsorahelyszíneinket, templomainkat és a legnépszerűbb fotózási helyszíneinket. A VEZETETT HELYSZÍNBEJÁRÁSOKRA ITT TUDTOK REGISZTRÁLNI: ITT
Az összes esküvői helyszínen is megtalálhatók lesznek kollégáink, akiktől részletes információkat, javaslatokat, ötleteket kaphattok. Ezért azokat is szeretettel várjuk ezen a két napon, akik önállóan szeretnék felfedezni a helyszíneket, vagy esetleg nem találtak megfelelő szabad időpontot a vezetett helyszínbejárásokra. AZ ÖNÁLLÓ HELYSZÍNBEJÁRÁSOKRA ITT TUDTOK REGISZTRÁLNI: ITT
A rendezvény során a helyszínek körbejárása, felfedezése mellett belekóstolhattok a Skanzen Étterem jó néhány ínycsiklandó esküvői fogásába is – ezen a hétvégén esküvői menüink ételeivel várjuk kedves vendégeinket!
A HÉTVÉGE ALATT A HOZZÁNK LÁTOGATÓKAT „EARLY BIRD” KEDVEZMÉNYEKKEL VÁRJUK A 2024-RE LEFOGLALT ESKÜVŐKRE!
És hogy miért a Skanzen a legjobb választás?
A Skanzen különlegessége – többek között – abban rejlik, hogy egy helyen megtalálható az összes helyszín, ami az esküvő lebonyolításához kell:
– felszentelt templomok (katolikus, református, unitárius)
– polgári szertartás helyszínek
– mesébe illő környezet, változatos fotóhelyszínek
– különböző stílusú és méretű vacsorahelyszínek (Vigadó, Kocsiszín, Pajta, Kemencés-terem, Korzó Kávéház)
– 104 férőhelyes szálláshely
– hatalmas parkoló (650 autónyi férőhely)
További információért, vagy kérdés esetén kolléganőink az alábbi elérhetőségeken érhetők el:
Verebes Edina
rendezvényszervező
eskuvo@skanzen.hu
+36 30 362 9839
Thüringer Éva
rendezvényszervező
eskuvo@skanzen.hu
+36 30 379 7304