Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a DJ Bootsie Kvartett & VJ Kemuri című eseményhez

DJ Bootsie Kvartett & VJ Kemuri

Időpont: 2023. 09. 16. 20:00 - 2023. 09. 16. 20:00

Helyszín: MűvészetMalom

Esemény linkje

Mentés a naptárba
2023 szeptember 16-án 20 órakor nyitjuk meg a MűvészetMalom felújított és átalakított épületrészeit, melynek keretében a hazai elektronikus zene meghatározó személyisége DJ Bootsie és zenekara először lép fel Szentendrén.
A múzeumi szolgáltatások folyamatos fejlődése és a nemzetközi múzeumi átalakulások trendjeibe illeszkedve 2023 őszétől új művészetpedagógiai foglalkoztató tér, konferencia terem, valamint coworking irodahelyiség várja a látogatókat.
Ennek megfelelően ugyancsak egy az állandó megújulás jellemezte produkcióval készülünk, amiben az a kortárs szemlélet fűzi össze az elektronikus, a hip-hop, a jazz, a komoly- és népzene elemeit, ami a MűvészetMalom lényegét is meghatározza.
DJ Bootsie közel három évtizedre visszatekintő zenei munkássága mindvégig a kísérletezésről és a kíváncsiságról szólt: Az Árral Szemben hip-hop pioníróktól, a Zagar és Yonderboi formációin keresztül, a film és színházi zeneszerzésig. Mostani kísérletében tovább folytatja legutóbbi élő hangszeres elképzeléseit, melyet Vj Kemuri egészít ki egyedi látványvilággal, amitől a koncert a MűvészetMalom udvarát életre keltő komplex audiovizuális előadássá válik.
Előadók:
Programozás, effektek, lemezjátszó: Solymosi Vilmos (DJ Bootsie)
Dob: Lázár Tibor
Szaxofon, furulya: Weisz Gábor
Ütőhangszerek, vibrafon: Grünvald László
Vizuál: Somogyi Kristóf VJ Kemuri
A belépés díjtalan.
* * *
Rossz idő esetén az eseményt a konferenciateremben tartjuk meg.
* * *
Az esemény az NKA támogatásával valósul meg.
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.