Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a DIVAT ÉS SMINK TANÁCSADÁS KATÁVAL ÉS ZSÓFIVAL című eseményhez

DIVAT ÉS SMINK TANÁCSADÁS KATÁVAL ÉS ZSÓFIVAL

Időpont: 2023. 06. 24. 14:00 - 2023. 06. 24. 17:00

Helyszín: Newsee store

Esemény linkje

Mentés a naptárba
Mindig is szerettél volna egy profi stylist és sminkes segítségével alakítani a megjelenéseden? Esetleg tippeket kapni profiktól azzal kapcsolatban hogy mi áll jól és a személyiségednek megfelelően kialakítani a stílusodat? Most megteheted!
Szombat délután a sminkes workshopokról jól ismert arc Zsófi fog segíteni színtanácsadással, az öltözködésben pedig Szeibert Kata textiltervező designer, stylist fog tanácsokkal szolgálni!
Hiszen ez alkalommal stílus-utazásra hívunk Téged, a divat, a trendek, a stílusok világába!
Hívjuk bárhogyan is az öltözködés régre nyúló kultúráját az emberiség történetében, közelítsük meg bárhonnan is, végső soron arra lyukadunk, hogy praktikuma mellett és árnyoldalaival együtt, egy hatalmas játékszer is volt az emberiség számára, amelyet gyakorta úgy hívtak, hogy divat, és amely játék a mai napig tart.
Játékra invitálunk hát Téged, kedves Stílus-Utazó, egy csodálatos és kalandos útra, melynek a végén önmagunkra lelünk, arra, amelyen keresztül készek vagyunk hozzájárulás lenni a világnak: színeinkkel, gondolatainkkal, költészetünkkel, dalunkkal, melyet elrejtettünk szoknyánk zugai közt, melyet beletűztünk hajunkba, melyet ráfestettünk orcánkra, ajkunkra, mely ritmust ad cipőnk minden koppanásához, karpereceink minden csördüléséhez.
Gyere és játssz velünk, gyere és fedezd fel velünk, ki is vagy Te és milyen csoda, mekkora hozzájárulás vagy Te és saját stílusod a világnak!
A foglalkozás díja 15 000 Ft
De jöhettek csak egy-egy foglalkozásra is!
Csak smink és színtanácsadás Zsófival: 8000 Ft
Csak öltözködési tanácsadás Katával: 8000 Ft
A részvétel regisztrációhoz kötött!
Kérlek az alábbi linken jelöljétek a megfelelő programot a regisztrációhoz: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeTYjIBHQ8YGo…/viewform