Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Bringás reggeli Szentendrén című eseményhez

Bringás reggeli Szentendrén

Időpont: 2023. 09. 19. 07:00 - 2023. 09. 19. 09:00

Helyszín: Apor híd

Esemény linkje

Mentés a naptárba

🥐🥤🚲 Szeptember 19-én újra bringás reggelit tartunk a Bringázz a munkába! kampány keretein belül.
🍀 Míg mi a mindennapos bizonytalanságban keressük a kapaszkodót, bringánk hűségesen várja, hogy felismerjük benne a megoldást.
🚲 Biciklinkre a legnehezebb időkben is számíthatunk, hiszen mobilitást és függetlenséget biztosít, így segítségével magunk menedzselhetjük az időnket anélkül, hogy menetrendekhez, vagy közlekedési dugókhoz kellene alkalmazkodnunk.
Az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló Bringázz a munkába! szemléletformáló kampányunk „BRINGA=KISZÁMÍTHATÓSÁG!” – üzenetét népszerűsítjük az egész országban, közel 70 helyszínen.
🥨Hívd meg a kerékpározó kollégáidat, vagy eddig még nem bringázó ismerőseidet, válasszátok ki a hozzátok legközelebbi helyszínt, és indítsuk együtt a napot!
👉🏻Most kezdesz bringázni? Olvasd el tanácsainkat itt:
http://kerekparosklub.hu/kisokos
🥐 Bringázz a munkába és mi megajándékozunk egy reggelivel.
📍 A Magyar Kerékpárosklub szentendrei csapata bringás reggelivel vár mindenkit a az Apor hídnál, az evangélikus templom előtt.
Időpont: szeptember 19. 07:00-09:00
#kerekparosklub #bringásreggeli
/Az eseményen való részvétellel hozzájárulsz ahhoz, hogy az ott készült fotókat publikálhassuk a social media felületeinken és további kommunikációs anyagokban felhasználhassuk. Köszönjük a közreműködést.