Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a Electric Seven X Magácska koncert című eseményhez

Electric Seven X Magácska koncert

Időpont: 2023. 11. 24. 19:00 - 2023. 11. 24. 21:00

Helyszín: Barlang (Dunaparti Művelődési Ház)

Esemény linkje

Mentés a naptárba

November 24-én Electric Seven és Magácska koncert a Barlangban, Szentendrén!
💥 MAGÁCSKA 💥
A MAGÁCSKA 2016-ban alakult pop-rock-alter zenekar. Vadromantika, könnyed, vagány szövegekkel, dúdolni való dalokkal, melyekben hétköznapi helyzetek elevenednek meg, olykor kellemetlenkedő, incselkedő őszinte pimaszsággal és (ön)iróniával – avagy a pop- rock-indie-jazz ötös. “Egy-egy általunk is megélt teljesen hétköznapi élményről – nem ritkán férfi-női kapcsolatokról – van szó a dalokban nem szokványos megvilágításban. Talán van benne egy kis csavar, vagy nincs és az egész csak egy emlék befőttes üvegbe zárva. Mélységesen hisszük, hogy jó dalokkal, egyszerű, de meghökkentő szövegekkel, pimasz őszinteséggel könnyen rávehetők az emberek egy mosolyra, egy kiadós táncra, vagy közös éneklésre. Mi imádjuk, amit csinálunk, reméljük, hogy ez a túloldalon is betalál!”
https://www.facebook.com/magacska
🔥ELECTRIC SEVEN🔥
Az ötlet, hogy valaki Magyarországon Electric Six – et játsszon, Gombai Gábor /Mâdve/ (gitár,ének) agyából pattant ki valamikor 2021 nyarán és 2022-re sorban megérkeztek mellé Bognár Tamás (gitár) , Vincze Máté (dob) , Hegedűs Ádám (billentyűk) , Czéh András (herfli, vokál) , Deák Krisztián (basszusgitár) és végül Nyitrai Eszter (ének) -így megszületett Magyarország első (és ezidáig egyetlen) Electric Six Tribute bandája: Örömzene, tánc, buli + megőrülés, ez lett az Electric Seven!
November 24-én péntek este kaphatsz is egy másfél órás kóstolót, az amerikai fun- rock zenekar dalaiból. Ha ismered az eredeti Electric Six zenekart, akkor azért, ha nem akkor meg azért van ott a helyed, és ne feledd:
” Never judge a band by its Cover! ”
LINK:
https://fb.watch/kz9uxAcJJQ/