Ugrás a tartalomhoz

Napi hírösszefoglaló – április 24.

A fontosabb helyi hírek egy csokorban. 

  • A Bükkös-parti piac a tervek szerint – a járványhelyzet függvényében – május 9-én, szombaton megnyit. Az újraindítás feltétele a szigorú járványügyi óvintézkedések betartása. Ezekre konkrét javaslatokat készít elő a hivatal, de figyelembe veszik az üzemeltető által korábban javasolt működési szabályokat is.
  • A Kucsera Ferenc utcában április 27. (hétfő) és április 29. (szerda) között ideiglenes forgalmi rend lép életbe csőtörés miatt. A hibaelhárítás miatt az útburkolat bontására van szükség az út feléig. A munkavégzés kb. 2-3 napot vesz igénybe a teljes helyreállítással együtt. A lezárással érintett ingatlanok tulajdonosai az ingatlanok megközelítési módjáról és a lezárás időtartamáról értesítést kapnak.
  • A napi átlaghőmérsékletre való tekintettel április 29-én, szerdán a Fűtőmű leállítja távfűtést a  Püspökmajor-lakótelepen.
  • A járványhelyzet miatt a használati melegvíz-órák leolvasását a vészhelyzet végéig felfüggesztette a Városi Szolgáltató NZrt. A fogyasztást az előző három hónap átlaga alapján határozzák meg és számlázzák ki.

További cikkeink a témában