Ugrás a tartalomhoz
Kiemelt kép a A gondozási központ szociális munkatársat keres a hajléktalanszállóra című karrierhez

A gondozási központ szociális munkatársat keres a hajléktalanszállóra

Foglalkoztatás típusa:
Teljes munkaidő
Jelentkezési határidő:
2023. március 16.
Jelentkezés
Hajléktalanellátás szakfeladatra a hajléktalanok nappali melegedőjébe szociális munkás munkakör betöltésére pályázatot hirdet a Gondozási Központ. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. március 16.

A Gondozási Központ Szentendre a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján  pályázatot hirdet hajléktalanellátás szakfeladatra a hajléktalanok nappali melegedőjébe szociális munkás munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
A munkavégzés helye: Pest megye, 2000 Szentendre, Szabadkai utca 11.
A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Az 1993. évi III. törvény, a vonatkozó jogszabályok, a Szakmai program és az SZMSZ-ben foglaltak alapján a hajléktalanok nappali melegedőjében és az éjjeli menedékhelyen szociális munkás feladatok ellátása. A beosztás ügyeleti rendszerben (10, 14 órában) történik. A szálló minden nap, 0-24 órában nyitva tart.
Illetmény és juttatások: Kjt. alapján
Pályázati feltételek: 1/2000. SZCSM rendelet szerinti diploma megléte
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: Önéletrajz és motivációs levél, szakképzettség, felvétel esetén az érvényes erkölcsi bizonyítvány és a személyi okmányok bemutatása.
A munkakör betölthetőségének időpontja:2023. március 20.
A pályázat benyújtásának határideje: 2023. március 16.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kecskésné Sipos Andrea nyújt, a 06/26-311-964 -os telefonszámon.
A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Gondozási Központ Szentendre címére történő megküldésével (2000 Szentendre, Sztaravodai út 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: SZMO-R/120-2/2013., valamint a munkakör megnevezését: szociális munkás.
  • Elektronikus úton Kecskésné Sipos Andrea részére a kecskesne.sipos.andrea@gmail.com E-mail címen keresztül
  • Személyesen: Kecskésné Sipos Andrea, Pest megye, 2000 Szentendre, Sztaravodai út 2.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: Az érvényes pályázatokat benyújtók közül kiválasztottakat egy személyes beszélgetésre behívjuk.
A pályázat elbírálásának határideje: 2023. március 17.